Om Robustor

SNEAKERS MED BESKYTTELSE - LETS BRING YOUR STYLE TO WORK!
Robustor utvikler og produserer vernesko og arbeidsklær med stort fokus på design, funksjon og kvalitet. I den seneste kolleksjonen finnes stilige vernesneakers med aluminiums tåhette og spikertramp beskyttelse, testet i henhold til EN 345 S1 og S3, og arbeidsjeans som gjør det lett å beholde sin personlige stil til og med på jobb. Skoene er produsert med samme produksjonsteknikk som sneakers og løpesko for att verneskoene skal bli lette og fine og gi ekstra god støtdemping.


ERGONOMI
Utviklingen av verneskoene gjøres i samarbeid med ortopedteknikere for å garantere at ergonomien er den beste. Ergonomien i vernesko er ekstra viktig i og med skoene brukes mange timer hver arbeidsdag. Å bruke riktig oppbygde sko med bra stabilitet, gjør at både føtter, ben og rygg skånes.

Vernesko og arbeidsklær
Robustor har agenturer for flere italienske verneskomerker – Exena, Panda, SafeWay og Sir. Robustor har også agenturet for engelske Scruffs som produserer arbeidsklær og vernesko.

Miljø
Robustor er tilsluttet «Fti-forpakning & avis/tidsskrift innsamlingen» som garanterer att forpakninger og blader gjenvinnes til nytt materiale.

Code Of Conduct & Reach
For å garantere at produktene blir produsert ihht. gode arbeidsvilkår og oppfyller kravene i REACH, har vi en avtale med våre leverandører som sikrer at de følger våre retningslinjer. Vilkårene inkluderer bl.a.krav gjeldende arbeidsmiljø, forbud mot barnearbeide, brannsikkerhet, arbeidstid og lønn.